Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.romdas.ro, denumit in continuare generic "site". Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.
Continutul acestui site, textele, fotografiile, documentele .pdf, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Romdas Expert SRL sau a clientilor sai. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Romdas Expert SRL.
Romdas Expert SRL ofera acces liber la acest site si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si noncomerciale. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al Romdas Expert SRL. Utilizatorii care reproduc sau modifica materilele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor Internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.
          REGULI DE UTILIZARE:
     Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite si/sau distruge materialul:
(1) violand legile in vigoare;
(2) incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala.
          REGULI DE SECURITATE:
     Nu sunt permise:
(1) stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;
(2) incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;
(3) incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Romdas Expert SRL sau a retelei Romdas Expert SRL sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Romdas Expert SRL care nu sunt publice, fara autorizatie;
(4) incercarea de a interveni in functionarea serverului de hosting sau in reteaua Romdas Expert SRL prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS" (denial of service);
(5) folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spamming"), sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Romdas Expert SRL va investiga faptele care implica asemenea incalcari, putand coopera cu autoritatile legale in urmarirea utilizatorilor implicati in astfel de incalcari.
          INTERZICEREA REVANZARII SERVICIILOR
     Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor, sau accesul la serviciile puse la dipozitie de Romdas Expert SRL prin intermediul site-ului.
          MODIFICARI ALE SERVICIULUI
     Romdas Expert SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Romdas Expert SRL nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
Romdas Expert SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.
          LEGATURI
     Situl poate furniza, sau terte parti pot furniza prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Romdas Expert SRL nu garanteaza si nu este responsabila de disponibilitatea acestora, si nu este responsabila in nici un fel de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale de pe, sau disponibile pe, acestea.
Romdas Expert SRL nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de continutul, bunurile sau serviciile disponibile pe sau prin intermediul acestora.
          PROTECTIE
     Prin accesarea acestui site sunteti de acord sa protejati Romdas Expert SRL, partenerii si angajatii sai, de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie, datorita sau reiesind din continutul site-ului, sau datorita folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii Termenilor si conditiilor de utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.
          ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
     Prin folosirea acestui site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:
(1) utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Informatiile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". Romdas Expert SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop;
(2) Romdas Expert SRL nu ofera nici o garantie ca: (1) informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra, (2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, (3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere, (4) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele, si (5) orice eroare de program va fi corectata;
(3) Orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului se afla astfel la discretia utilizatorului si poate fi folosit doar pe riscul propriu. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descarcarea continutului site-ului;
(4) Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la site-ul Romdas Expert SRL nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.
          LIMITARI ALE RASPUNDERII
     Romdas Expert SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca Romdas Expert SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; (2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite de pe, site-ul Romdas Expert SRL; (3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; (4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; sau (5) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Romdas Expert SRL isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, imaginii site-ului.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz Romdas Expert SRL nu va fi responsabil pentru orice fel de pagube ale utilizatorilor sau ale sistemelor de calcul. Folosirea acestui site se face sub imperiul acestor reguli si in termenii si conditiile pe care utilizatorul ii accepta implicit prin contactarea si folosirea site-ului.